Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-05-01@23:02:37 GMT

اذان ظهر به افق تهران جمعه چهارم شهریور ۱۴۰۱

تاریخ انتشار: ۴ شهریور ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۸۴۵۵۹۵

اذان ظهر به افق تهران جمعه چهارم شهریور ۱۴۰۱

اوقات شرعی به زمان‌های مشخص و دقیقی از شبانه روز گفته می‌شود که بر اساس مختصات جغرافیایی (طول و عرض) نقطه ای درون شهر و تاریخ روز مورد نظر در فرمول نجومی مربوطه وارد شده و نتیجه برحسب ساعت و دقیقه اعلام می شود. زمان صبح شرعی از آغاز سپیده‌دم است تا طلوع خورشید. اذان در آغاز صبح خوانده می‌شود و خواندن نماز صبح تا طلوع خورشید مجاز است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طلوع خورشید لحظه دیدن خورشید در هر سرزمین است. ظهر هنگامی که خورشید در وسط آسمان قرار گیرد. در این هنگام اذان ظهر گفته می شود و روز شرعی به نیمه می رسد. غروب خورشید هنگامی که خورشید از دیده در مغرب پنهان می‌شود. پس از غروب خورشید زمان مغرب است و اذان مغرب خوانده می‌شود. نیمه شب زمان میانه از اذان غروب خورشید تا اذان صبح است. نماز مغرب و عشا باید قبل از نیمه شب خوانده شود.

اوقات شرعی تهران - زمان اذان صبح ظهر مغرب به افق تهران تاریخ امروز جمعه + اوقاعات شرعی
تاریخ شمسی امروز ۱۴۰۱/۰۶/۰۴
اذان صبح: ۰۵:۰۳ طلوع آفتاب: ۰۶:۳۲
اذان ظهر: ۱۳:۰۶ غروب آفتاب: ۱۹:۴۰
اذان مغرب: ۱۹:۵۹ نیمه شب شرعی: ۰۰:۲۲
به جهت رعایت زمان شرعی، یک دقیقه قبل از اذان صبح و یک دقیقه بعد از اذان مغرب رعایت شود.

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: اوقات شرعی اوقات شرعی تهران اذان صبح

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۴۵۵۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سیاره عطارد در اوج خورشیدی قرار می‌گیرد

سیاره عطارد یازدهم اردیبهشت در دورترین فاصله از خورشید قرار می‌گیرد، اما این پدیده از اصفهان قابل مشاهده نیست.

به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری ایمنا، گردش ۸۸ روزه سیاره عطارد به دور خورشید باعث می‌شود سه‌شنبه -یازدهم اردیبهشت‌ماه- به دورترین نقطه از خورشید در فاصله ۰.۴۷ واحد نجومی برسد؛ سیاره عطارد برخلاف بیشتر سیارات که دقیقاً مدارهای دایره‌ای به دور خورشید را دنبال می‌کنند و فاصله آن‌ها از خورشید تنها چند درصد تغییر می‌کند، دارای مدار بیضی شکل است.

فاصله سیاره عطارد از خورشید بین ۰.۳۰۷ واحد نجومی در حضیض (نزدیک‌ترین فاصله به خورشید) و ۰.۴۶۷ واحد نجومی در اوج (دورترین فاصله از خورشید) متغیر است، این تغییر بیش از ۵۰ درصد به این معنا است که سطح آن در زمان حضیض نسبت به زمان اوج، دو برابر بیشتر انرژی از خورشید دریافت می‌کند.

قرار گرفتن سیاره عطارد در اوج خورشیدی از اصفهان قابل مشاهده نیست، زیرا در طول روز به بالاترین نقطه خود در آسمان می‌رسد و زمان غروب نیز بیش از سه درجه بالاتر از افق نخواهد بود.

کد خبر 749256

دیگر خبرها

  • طلوع خورشید اسلام، روح نشاط و امید در کالبد زن دمید
  • وضعیت فرزندآوری در کشور/ روند صعودی زایمان فرزند چهارم
  • رشد فرزندآوری در مادران جوان/ روند صعودی زایمان فرزند چهارم
  • اوقات شرعی چهار شنبه ۱۲ اردیبهشت در یزد
  • اوقات شرعی دوازدهم اردیبهشت ماه به افق آبادان و خرمشهر
  • تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • تربیع آخر ماه را رصد کنید
  • سیاره عطارد در اوج خورشیدی قرار می‌گیرد
  • تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • اوقات شرعی فردا یازدهم اردیبهشت در شیراز